home
childrens classes


We offer Ballroom and Latin dance classes for children and youth

No partner required

 

U kunt bij de
jeugdlessen gebruik maken
van de Ooievaarspas


Stijlclub Jeugd

Er zijn verschillende Stijlclub Club Jeugd cursussen, ingedeeld naar leeftijd. Een partner meebrengen voor deze lessen is niet nodig. Maar vrienden en vriendinnen meebrengen is natuurlijk wel leuk. Tijdens de lessen wordt steeds van danspartner gewisseld, zodat je niet steeds met dezelfde partner danst.

Er is een gezellige sfeer tijdens de jeugdlessen en je danst met mensen van je eigen leeftijd. Naast de lessen kom je natuurlijk ook naar onze oefenavonden en danscafes. Alles wat je geleerd hebt, kun je hier oefenen. Op deze avonden komen ook onze wedstrijdparen en hogere paren, dus naast zelf dansen is er ook genoeg te zien!

Naast de oefenavonden organiseren we diverse bals, zoals het Kerstgalabal.

Als je het leuk vindt en meer met je geleerde dansen wilt doen, kun je ook wedstrijden gaan dansen. Dit kan op elk niveau, van Beginner tot Vergevorderd.
Daarnaast kun je meedoen aan dansdemonstraties.


Stijlclub Basics Jeugd (vanaf 13 jaar)


Tijdens deze cursus leren we je in een snel tempo een leuk en gaaf dansprogramma. In deze cursus leer je naast de Standaard dansen, zoals de Quick-Step, Engelse Wals, Tango ook de Latin dansen Chachacha, Jive, Rumba, Samba en Paso Doble. Daarnaast leren we je ook de Argentijnse Tango, Merengue en Salsa.

Stijlclub Basics kinderen (v.a. 8 jaar)

De kinderen leren tijdens deze lessen een leuk dansprogramma, afgestemd op leeftijd. De dansen die we de kinderen leren zijn o.a. Engelse Wals, Tango, Chacha, Jive, PasoDoble, Merengue en Salsa.


Munu RD