U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 We offer Ballroom and Latin dance classes for children and youth


Beginners and Improvers Classes

 

No partner required

 


 We provide group and private dance classes for children eight years and older


In these classes we teach Ballroom and Latin dancing, Argentine Tango, Merengue and Salsa

 

We look forward to having
your child join our fun dance program

 

Stijlclub Jeugd

dansles jeugd dansles jeugd

Er zijn verschillende Stijlclub Club Jeugd cursussen, ingedeeld naar leeftijd. Een partner meebrengen voor deze lessen is niet nodig. Maar vrienden en vriendinnen meebrengen is natuurlijk wel leuk. Tijdens de lessen wordt steeds van danspartner gewisseld, zodat je niet steeds met dezelfde partner danst.

Er is een gezellige sfeer tijdens de jeugdlessen en je danst met mensen van je eigen leeftijd. Naast de lessen kom je natuurlijk ook naar onze dansoefenavonden. Alles wat je geleerd hebt, kun je hier oefenen. Op deze avonden komen ook onze wedstrijdparen en hogere paren, dus naast zelf dansen is er ook genoeg te zien!

Naast de oefenavonden organiseren we diverse bals, zoals het Kerstgalabal.
Als je het leuk vindt en meer met je geleerde dansen wilt doen, kun je ook wedstrijden gaan dansen. Dit kan op elk niveau, van Beginner tot Vergevorderd. Daarnaast kun je meedoen aan dansdemonstraties.

Stijlclub Basics Jeugd (vanaf 12 jaar)

Tijdens deze cursus leren we je in een snel tempo een leuk en gaaf dansprogramma. Je leert de Standaard dansen, zoals de Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Weense Wals en Slow-Foxtrot. Maar ook de Latin dansen Chachacha, Jive, Rumba, Samba en Paso Doble. Daarnaast leren we je ook nog de Argentijnse Tango, Disco-Fox, Merengue en Salsa.

Stijlclub Ballroom stars (voor kinderen v.a. 8 jaar)

De kinderen leren tijdens deze lessen een leuk dansprogramma, afgestemd op leeftijd. De dansen die we de kinderen leren zijn onder andere Engelse Wals, Tango, Chacha, Jive, PasoDoble, Merengue en Salsa.

Ooievaarspas

Bij de jeugdlessen kan er gebruik worden gemaakt van de ooievaarspas. Een vergoeding van 50-100% is mogelijk. Ook is er bijdrage mogelijk voor de aankoop van dansschoenen.