Menu Sluiten

Over Residance Dorany

Het begon in 1993

Het verhaal van La Residance begon in 1993 toen we voor het eerst onze deuren openden aan de Lange Poten in Den Haag. Sindsdien hebben we onze passie voor dans verspreid over verschillende locaties in Den Haag en Voorburg. Vandaag de dag vind je onze bruisende dansstudio in gebouw ANDO aan de Mercuriusweg 37 in Den Haag.

Innovatie zit in ons DNA. Als de allereerste stijldansschool in Den Haag, begonnen we al met het geven van lessen in Salsa en Argentijnse Tango. We blijven vernieuwen en inspireren, waardoor onze dansers altijd de nieuwste dansstijlen kunnen ontdekken en beheersen.

Stichting La Residance

In 2006 hebben wij, stichting La Residance Den Haag, dansschool Ruby Dorany overgenomen. Sindsdien staan we bekend als dansschool Residance Dorany.

La Residance is de bedenker van het Haagse Stadsbal. In samenwerking met de Stichting Hollands Spoor zetten we in 1998 in een maand tijd het Stadsbal op poten. Ook introduceerden we daarbij de “Ooievaarspas”.

Onze passie voor dans heeft ons ook naar het witte doek en de televisieschermen gebracht. We werden uitgenodigd om mee te werken aan diverse films en tv-series, waaronder “In naam der Koningin,” “Zwartboek,” “Moeder ik wil bij de Revue,” en “Vliegende Hollanders.” Niet alleen hebben we de hoofdrolspelers en figuranten getraind, maar onze eigen getalenteerde dansers hebben ook schitterende optredens verzorgd in deze producties.

Bij Dansschool Residance Dorany beperken we ons niet tot de dansvloer. We delen onze liefde voor dans met de gemeenschap door middel van optredens op evenementen zoals het Holland Dance Festival. We hebben de Weense Wals gedanst op de prachtige muziek van het Residentie Orkest in het Kurhaus. Ook tijdens het Ooievaarsfestival in Den Haag, in verzorgingstehuizen en op het Uit Festival in Den Haag zijn we aanwezig om mensen te betoveren met onze dans. Bovendien geven we met veel plezier danslessen op scholen, waar we jonge talenten inspireren om hun dansdromen te verwezenlijken.

Bij Dansschool Residance Dorany is dansen meer dan slechts een vaardigheid; het is een levensstijl. We blijven innoveren, blijven inspireren en bovenal delen we onze passie voor dans. Wil je deel uitmaken van onze dansfamilie en de energie van beweging ervaren? Sluit je dan aan bij Dansschool Residance Dorany, Den Haag.

Om onze activiteiten voort te kunnen zetten en verder uit te breiden, hebben we jouw hulp nodig. Jouw financiële steun is essentieel om onze dansschool draaiende te houden, nieuwe projecten te initiëren en onze passie voor dans met nog meer mensen te delen.

Wil je onze stichting financieel steunen? Klik dan op onderstaande knop.