Menu Sluiten

Privélessen

priveles

Wil je je danstechniek verbeteren? De openingsdans leren voor je bruiloft? Gemiste lessen inhalen? Een bepaalde dans leren? Voorbereiden op een danswedstrijd?

Heb je geen tijd voor een wekelijkse cursus?

Neem privélessen. Tijdens een privéles dans je in je eigen tempo.
En je concentreert je op de door jou gekozen dans, samen met je danscoach.

Privélessen zijn de perfecte oplossing als je je danstechniek wil verbeteren. Of als je je voor wil voorbereiden op een speciale gelegenheid. Zoals een bruiloft of een danswedstrijd. Met privélessen dans je in je eigen tempo en op je eigen niveau.

Of je nu beginner bent of een gevorderde danser, onze dansinstructeurs staan klaar om je te begeleiden. Tijdens de privélessen heb je alle aandacht van de dansleraar en kun je je richten op jouw specifieke doelen en behoeften. Bovendien kun je zelf de dansstijl kiezen die je wilt leren.

Als je gemiste lessen wilt inhalen, bieden privélessen je de mogelijkheid om snel bij te leren en je dansvaardigheden te verbeteren. En als je geen tijd hebt voor een wekelijkse cursus, kun je privélessen inplannen op een tijdstip dat jou uitkomt.

We geven privélessen in verschillende stijlen Zoals Ballroom, Latin, Salsa, Merengue, Tango, Bachatango, Discofox, Charleston, Sequence, Old time en Jive/Swing.

Het inplannen van privélessen is flexibel en afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de beschikbaarheid van de danszaal en onze dansleraren. We werken met jou samen om een geschikt tijdstip te vinden dat past bij jouw schema en doelen.

Een privéles duurt 50 minuten. Boek één of meerdere lessen. Een privéles kost € 64,00 per paar.

Kortom, privélessen zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde danslessen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw privéles te boeken en ontdek hoeveel je kunt bereiken met de hulp van onze dansleraren.

Een privéles boeken of info aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.