Menu Sluiten

Stijldansen

stijldansen

STIJLDANSEN PAREN (BALLROOM EN LATIN)

Kom bij ons dansen! Na de eerste les ga jij al dansend de deur uit. We geven je les op een informele manier. En je leert tegelijkertijd goed dansen! Je krijgt persoonlijke aandacht tijdens de lessen. En je krijgt les van onze enthousiaste dansdocenten.

Wist je dat je bij ons 2 keer in de week mag dansen en dat je daar niets extra voor hoeft te betalen? Dat is mooi meegenomen toch?

Een keer een les verhinderd? Geen probleem, dan haal je die les (in overleg) op een andere avond in.

Kom je samen? Dan dans je met je eigen partner.

Onze stijldanslessen zijn geschikt voor dansers van elk niveau, van beginner tot vergevorderd.


Stijldansen Beginners
Heb je nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Dan is onze Beginnerscursus perfect voor jou! Hier leer je de basis van verschillende Ballroom en Latin dansen, zoals de Wals, Tango, Jive en Chacha.

Stijldansen Brons (halfgevorderd)
Als je de Beginnerscursus hebt afgerond, ga je door naar het niveau Brons. Hier krijg je nieuwe variaties in alle dansen die je hebt geleerd tijdens de Beginnerscursus.

Stijldansen Zilver (gevorderd)
Na Brons ga je door naar niveau Zilver. Hier leer je nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau en krijg je de kans om nieuwe dansen te leren, zoals de Slowfoxtrot en de Weense Wals.

Stijldansen Goud / Sterklasse (vergevorderd)
Na afronding van Zilver ga je verder naar Goud / Sterklasse. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op hoog niveau.
Elk cursusjaar is er een nieuw dansprogramma. Dus je blijft jezelf altijd uitdagen en ontwikkelen als danser.

Lesrooster en cursusprijzen

Ooievaarspas

Bij de lessen kun je de Ooievaarspas gebruiken. Een vergoeding van 50-100% is mogelijk. Ook is er een bijdrage mogelijk voor de aankoop van dansschoenen voor jeugd tot 18 jaar.