Menu Sluiten

Stijldansen

stijldansen paren

STIJLDANSEN PAREN (BALLROOM EN LATIN)
Kom bij ons dansen! Na de eerste les ga je bij ons al dansend de deur uit. De lessen worden gegeven op een informele manier, maar je leert tegelijkertijd wel goed dansen! Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen.

Wist je dat je bij ons 2 keer in de week mag dansen en dat je daar niets extra voor hoeft te betalen? Dat is mooi meegenomen toch?

Een keer een les verhinderd? Geen probleem, dan kan er (in overleg) op een andere avond worden ingehaald.


Stijldansen Beginners
Nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Schrijf je dan in voor de cursus Beginners. Je leert de basis van de QuickStep, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.

Stijldansen Brons (halfgevorderd)
Een voortzetting van de cursus Beginners. Nieuwe variaties in de QuickStep, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.

Stijldansen Zilver (gevorderd)
Na Brons verder naar de Zilver. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau.  En je leert er een aantal nieuwe dansen bij, zoals de Slowfoxtrot en de Weense Wals.

Stijldansen Goud / Sterklasse (vergevorderd)
Na afronding van Zilver ga je verder naar Goud / Sterklasse. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op hoog niveau. Elk cursusjaar is er een nieuw dansprogramma.

Kijk hier voor het lesrooster en cursusprijzen


dansles jeugd

Stijldansen Jeugd Basics en Jeugd Gevorderd  (vanaf 12 jaar)
Tijdens deze cursus leren we je een uitgebreid allround dansprogramma. Je leert de Standaard dansen, zoals de Quick-Step, Engelse Wals, Tango, Weense Wals en Slow-Foxtrot.

Maar ook de Latin dansen zoals Chachacha, Jive, Rumba, Samba en Paso Doble. Daarnaast leren we je ook nog extra dansen zoals Argentijnse Tango, DiscoFox, Merengue, Mambo, Bachata en Salsa.

Wat is er leuker dan dansen met je eigen leeftijdsgenoten!

DANSLES JEUGD (v.a. 13 jaar)
14 LESSEN
ZONDAG17.00-18.003 oktober 2021€ 140,00
INSCHRIJVEN

dansles kinderen

Danslessen voor kinderen

Leuke danslessen voor kinderen vanaf 7 jaar op vrijdag

We leren de kinderen de basispassen van verschillende dansen, zoals Chacha, Bachata, Jive, Wals en Tango. We dansen eerst solo met de kinderen. Als ze de danspassen beheersen gaan we in paren dansen.

Het plezier in dansen staat voorop in deze lessen.

DANSLES JEUGD (v.a. 7 jaar)
10 LESSEN
VRIJDAG18.30-19.158 oktober 2021€ 80,00
INSCHRIJVEN

Ooievaarspas

Bij de lessen kan er gebruik worden gemaakt van de Ooievaarspas. Een vergoeding van 50-100% is mogelijk. Ook is er een bijdrage mogelijk voor de aankoop van dansschoenen voor jeugd tot 18 jaar.