Menu Sluiten

Stijldansen

stijldansen paren

STIJLDANSEN PAREN (BALLROOM EN LATIN)
Kom bij ons dansen! Na de eerste les ga je bij ons al dansend de deur uit. De lessen worden gegeven op een informele manier, maar je leert tegelijkertijd wel goed dansen! Er is veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen.

Wist je dat je bij ons 2 keer in de week mag dansen en dat je daar niets extra voor hoeft te betalen? Dat is mooi meegenomen toch?

Een keer een les verhinderd? Geen probleem, dan kan er (in overleg) op een andere avond worden ingehaald.


Stijldansen Beginners
Nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Schrijf je dan in voor de cursus Beginners. Je leert de basis van de QuickStep, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.
Stijldansen Brons (halfgevorderd)
Een voortzetting van de cursus Beginners. Nieuwe variaties in de QuickStep, Engelse Wals, Tango, Rumba, Jive, Chacha, Samba, Paso Doble en Argentijnse Tango.
Stijldansen Zilver (gevorderd)
Na Brons verder naar de Zilver. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau.  En je leert er een aantal nieuwe dansen bij, zoals de Slowfoxtrot en de Weense Wals.
Stijldansen Goud / Sterklasse (vergevorderd)
Na afronding van Zilver ga je verder naar Goud / Sterklasse. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op hoog niveau. Elk cursusjaar is er een nieuw dansprogramma.

Kijk hier voor het lesrooster en cursusprijzen

Ooievaarspas

Bij de lessen kan er gebruik worden gemaakt van de Ooievaarspas. Een vergoeding van 50-100% is mogelijk. Ook is er een bijdrage mogelijk voor de aankoop van dansschoenen voor jeugd tot 18 jaar.