Menu Sluiten

Stijldansen

stijldansen

STIJLDANSEN PAREN (BALLROOM EN LATIN)

Kom bij ons dansen! Na de eerste les ga jij al dansend de deur uit. We geven je les op een informele manier, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Tegelijkertijd leer je goed dansen!

Wat ons uniek maakt, is de persoonlijke aandacht die we je bieden. Onze enthousiaste dansdocenten begeleiden je met veel plezier en zorgen ervoor dat je het maximale uit je danslessen haalt.

Een ander voordeel van dansen bij ons is dat je maar liefst twee keer per week kunt dansen, zonder extra kosten! Dat is toch mooi meegenomen? Zo kun je nog sneller vooruitgang boeken en nog meer van het dansen genieten.

Een keer een les verhinderd? Geen probleem, dan haal je die les (in overleg) op een andere avond in.

Kom je samen? Dan dans je met je eigen partner.

Onze stijldanslessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je danservaring. Of je nu een absolute beginner bent of al vergevorderd, je bent van harte welkom om met ons mee te dansen. Kom je samen op les, dan dans je met je eigen partner.

Aarzel niet langer en sluit je aan bij onze dansgroep. Schrijf je in voor een cursus en ontdek zelf het plezier en de gezelligheid van dansen bij ons.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de dansvloer.

Tot dans!


Stijldansen Beginners

Hier leer je de basis van verschillende Ballroom en Latin dansen, zoals de Wals, Tango, Jive en Chacha.
Als je nog nooit een stap op de dansvloer hebt gezet, dan is dit de Beginners cursus de ideale plek voor jou om te beginnen. Onze ervaren dansinstructeurs staan klaar om je stap voor stap te begeleiden, zodat je je comfortabel voelt en snel vertrouwd raakt met de dansbewegingen.

Stijldansen Brons (halfgevorderd)

Als je de Beginnerscursus hebt afgerond, ga je door naar niveau Brons.
In deze cursus bouwen we voort op de basis die je hebt geleerd tijdens de Beginnerscursus.
Hier krijg je nieuwe variaties in alle dansen die je tot nu toe hebt geleerd.

Stijldansen Zilver (gevorderd)

Na Brons ga je door naar niveau Zilver. Hier leer je nieuwe variaties in alle dansen op een hoger niveau en krijg je de kans om nieuwe dansen te leren, zoals de Slowfoxtrot en de Weense Wals.

Stijldansen Goud / Sterklasse (vergevorderd)

Na afronding van Zilver ga je verder naar Goud / Sterklasse. Je leert nieuwe variaties in alle dansen op hoog niveau.
Elk cursusjaar is er een nieuw dansprogramma. Dus je blijft jezelf altijd uitdagen en ontwikkelen als danser.

Lesrooster en cursusprijzen

Ooievaarspas

Bij de lessen kun je de Ooievaarspas gebruiken. Een vergoeding van 50-100% is mogelijk. Ook is er een bijdrage mogelijk voor de aankoop van dansschoenen voor jeugd tot 18 jaar.